Валежите постепенно  ще спират и облачността  ще се  разкъса. Слънчево

...
Валежите постепенно  ще спират и облачността  ще се  разкъса. Слънчево
Коментари Харесай

Времето с Метеостанция-Сбор: Малко слънце и нови валежи

Валежите постепенно  ще стопират и облачността  ще се  раздра. Слънчево с променлива облачност ще е времето до  обяд. Следобед още веднъж облачността ще се усили и ще стартират нови превалявания. Максималните температури ще са следните: Благоевград 14 градуса,  Бургас, Плевен и Русе 15, Варна и Видин 16, Русе 17 и София 13  градуса.

През нощта против сряда ще е най-вече облачно  и на места  преваляванията от  дъжд  ще  не престават. Минималните  температури  сутринта ще  са сред 2 и 9 градуса. 

В областта  сутринта облачността ще намалее и до обяд времето ще е слънчево. Следобяд се чакат нови превалявания. Атмосферното налягане едва ще се увеличи,  преобладаващият вятър ще е от запад. Максималните  температури ще  са следните: Белово и Пещера 15 градуса,  Велинград 12, Овчеполци и Септември 16,  Пазарджик 17,  Панагюрище  и Стрелча 14  градуса.

През нощта против сряда  на  места преваляванията ще продължат. Минималните температури сутринта ще са следните: Белово, Панагюрище и Септември 4 градуса, Велинград 2, Овчеплци, Пазарджик и Пещера 5 градуса, Стрелча 3  градуса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР